7 thoughts on “Ce mai gratarim azi #035

   1. Am schimbat-o… dupa doua ture de mici e la loc.
    Curatarea chimica nu da roada iar cea mecanica… risc sa adaug fier in haleala ;))

     1. @Alex aici e ca la masini… cumperi interior negru ca sa nu se vada cand e murdar ;)))

      Fiind tigaie grill, ajunge pe la 300 de grade in timpul “operatiunii monstrul”. E destul de greu sa nu se arda “chestii” – materie organica, in general. Ce e doar partial ars, cade in masina de spalat vase (programul oale, 70 de grade, 4 ore). Ce nu… se depunde si doar cu dalta il mai scoti.

      In timp, am avut tigai grill de “haluminu” din targuri… groaznice – 2 secunde le lasai nesupravegheate si se incingeau de nu e adevarat – ardeam tot, am incercat si aluminiu cu teflon/ceramica… se comporta la fel. Nu mai zic ca alea ceramice sunt tot crem la interior ;))

      Am avut si fonta simpla, fara smalt, dar aia e pretentioasa – dupa ce e “asezonata” se spala doar la mana, apa calduta… burete simplu… raman mirosuri in ea… deci nu.

      Asta din fonta emailata e tanc. Tank. Singurul defect e ca are interiorul crem. Aveam pe “wish list” una cu interior negru dar nu prea am de unde…

      Fix legat de aspect, am avut discutia asta mai de mult cu niste prieteni, dupa ce au gustat sa zicem ca le dau pe statie cand ma apuc de gratarit ;))

 1. Well.. trebuie sa te gandesti ca pozele astea tu le promovezi, fa ceva fancy si de dragul pozei muta intr una curata. Stiu si eu cum funcționează curatenia si spalatul, doar ca tu ai un blog si vede toata lumea coptura aia :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.