Masini

Cum nu mi-am cumparat anvelope de la emag

Cum pana si in Bucuresti pare ca se termina toamna (desi probabil, cu putin noroc, toamna asta tarzie se transforma in primavara asa pe la final de ianuarie) am zis ca parca as avea nevoie de niste anvelope pentru masina de oras.

Ma tot uitam ici-colo, cautam un 225 40 R18 92W de iarna si nu prea dadeau calculele… pana cand pun ochii pe un set de Michelin Pilot Alpin 5… exact  ce cautam. Pretul mic, mic, ceva reducere pentru ca emag 20 de ani (parca?) asa… daca aveau si dot xx21 deja erau de furat.

Bineinteles, reducerea doar pentru aplicatia mobila (mai stiu eu pe unii care fac din astea)… Pun totul in cos, bag reducerea… zice ca vine in 2 zile. Ma uit pe fereastra… hai ca mere. Scot cardul, dau cu el si astept.

Normal, aplicatia e atat de bine facuta, incat aleg adresa de livrare cu numarul sotiei… Incerc sa modific, nu se poate. Cred ca deja AWB-ul era emis Winking smile)

Mai trece o zi, nu se intampla nimic cu pachetul, banii trasi… asteptam. Pe seara, se muta livrarea luni…

Ma uit in aplicatie, aveam doua butoane mari: anuleaza livrare si anuleaza comanda… Zic… poate pot sa ii momesc cu ceva $$$ si macar reusesc sa schimb ziua in care livreaza… Yup… tara de aitisi (me included)… normal ca nimeni n-a verificat procesul.  30 de secunde mai tarziu primesc mail: b0$$ ne pare rau ca ai anulat comanda…

Bonnn… sunt la relatii clienti, stau ceva in telefon, dau de un baiat pus pe treaba, zic “imi vreau anvelopeleee!!!!” – sta omul putin cu maimuta in telefon… zice “stii care e problema? deja sistemul ti-a dat banii inapoi; nu am ce face…”

Ii multumesc omului, vad ca intre timp, cat am ascultat robotul, primisem vreo 3 mailuri… verific aplicatia si… banii erau deja la loc… Ultima data, umila mea banca din Cluj a asteptat o saptamana sa imi puna banii inapoi.

Dau sa refac comanda… normal ca reducerea nu se mai aplica… ma uit cand livreaza… pana ajung anvelopele, trece iarna.

Aia e… poate ar trebui sa imi fac Genius. Dar la 3 comenzi pe an cat dau eu… nu vad castigul din paguba.

Mai mergem si cu Uberu…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.